Rondleiding door onze coaches

Aanstaande zaterdag geven onze coaches aan iedereen die dit leuk vindt een rondleiding op het keuringsterrein in Oosterland. Wil je ook alles te weten komen over hoe een keuring precies in zijn werk gaat en wat er gebeurt in de keuringsring? Meld je aan bij Mirella van Leeuwen: 06-18337718 of secretariaat@friesepaardzuidnederland.nl. Aanmelden ter plekke bij het secretariaat kan ook.

Online catalogus

Benieuwd wie er allemaal meedoen? Hier vindt je de catalogus.

Geen livestream, wel uitzending

De fokdag wordt niet via livestream uitgezonden vanwege een matige internetverbinding op het terrein. Echter de dag wordt wel op video opgenomen en is op zondag 26 juni vanaf 9.00 u op Youtube en via Phryso.com te bekijken. Tussen de (kampioens)keuringen door zullen er ook een aantal korte interviews door de opnames verweven worden om zo het kijkplezier te verhogen.

Adres

Het keuringsterrein bevindt zich op het evenemtenterrein aan de Bredeweg in Oosterland. Meer informatie over de Zeeuwse dag van het Paard, waar de fokdag onderdeel van is, vind je op: https://www.zeeuwsedagvanhetpaard.nl

Uitreiking kampioensborden

Tijdens de fokdag in Oosterland worden dit jaar de borden uitgereikt aan de winnaars van vorig jaar. Dit betreft de fokdag in Nisse in 2021. Normaal worden de borden uitgereikt tijdens de jaarvergadering. Aangezien deze online heeft plaatsgevonden vanwege de toen geldende corona maatregelen hebben we ervoor gekozen om de borden in Oosterland uit te reiken en de winnaars van vorig jaar zo toch nog even in het zonnetje te kunnen zetten. De volgende winnaars worden van harte uitgenodigd om hun bord op te halen:

  • M. Hendriks van Warbij: beste hengstveulen Patser van de Waelhoeve
  • P. en D. De Meulmeester: beste merrieveulen Quinti PD vd Swarte Proenker, tevens jeugdkampioen en reserve Fokdagkampioen
  • P. en D. De Meulmeester: kampioen 3 jaar en ouder: Ysay PD vd Swarte Proenker, tevens algeheel Fokdagkampioen.

Uiteraard hopen we weer veel publiek te mogen verwelkomen tijdens de fokdag! Tot dan!