Download hier de catalogus.

Helaas is er wederom geen publiek toegestaan tijdens de keuring. Wel mag iedere eigenaar van een deelnemend veulen of paard 3 personen meenemen. Geef de namen en contactgegevens van degene die u meeneemt vooraf door aan Jan Raaijmakers via secretariaat@friesepaardzuidnederland.nl. Bij de ingang van het terrein wordt gecontroleerd. We vragen iedereen om de 1,5 meter afstand in acht te houden en elkaar hierop aan te spreken. Op deze manier kunnen we de keuring op een veilige manier voor deelnemers, juryleden en organisatie laten verlopen.

Er zijn voorbrengers op het keuringsterrein aanwezig. Indien u hiervan gebruik wilt maken, dan zijn de kosten hiervoor €15,- per veulen/ paard. Indien u een eigen voorbrenger inschakelt, dan betaald u alleen de (eventuele) keuringskosten. Geef bij het secretariaat duidelijk aan of u gebruik maakt van de aanwezige voorbrengers of van een eigen voorbrenger.


Danielle Vink is aanwezig voor het maken van foto's. Wil je verzekerd zijn van foto's van uw veulen of paard? Stuur Danielle Vink dan alvast een persoonlijk bericht op Facebook.


De keuring zal georganiseerd worden volgens de richtlijnen zoals de Sectorraad Paarden deze heeft opgesteld. De inrichting zal sober zijn. We zullen met een beperkte groep mensen de keuring organiseren.


De veulenkeuring wordt niet gefilmd of uitgezonden door het stamboek. De aanwezige internetverbinding is hiertoe helaas niet toereikend. We publiceren de uitslagen zo snel mogelijk na afloop van de rubrieken.


We kijken ernaar uit om er weer een mooie dag van te maken. We hopen op droog weer zodat we de keuring buiten kunnen laten plaatsvinden. Bij regen kan de organisatie in de ochtend besluiten om de keuring naar binnen te verplaatsen.