Een veulen fokken is geweldig, maar het levert ook stress op. Door precies te weten wat je moet doen, wat er kan gebeuren en wanneer je in moet grijpen zal je met een rustiger gevoel de geboorte van je veulen tegemoet zien. Door het volgen van de cursus vergroot je je kans op een gezonde merrie en een gezond veulen! Want het op tijd leren herkennen van problemen is essentieel en voorkomen is beter dan genezen!

De cursus is gemaakt voor paardenliefhebbers die problemen bij merrie en veulen willen voorkomen. Of je ervaren fokker bent of je eerste veulentje fokt maakt niet uit. De cursus is voor iedereen erg nuttig! Al meer dan 100 deelnemers gingen je voor en iedereen is super enthousiast! 

In de veulen cursus leer je alles over de voorbereidingen op de geboorte, de geboorte zelf en de eerste levensweek van je veulen. De cursus bestaat uit 5 modules die je in een handige online leeromgeving kan voltooien. Je ontvangt je eigen inloggegevens en kan waar en wanneer je maar wilt de lessen volgen. Er zijn meerdere lessen per module, die bestaan uit combinatie van presentaties, teksten, afbeeldingen en video’s. In de video’s wordt er duidelijk uitleg gegeven met voorbeelden. Ook worden er in de cursus veel praktisch toepasbare tips gegeven.

Nu speciaal voor leden van onze fokvereniging 60 euro korting op de online veulen cursus. Met de kortingscode FRIESVEULEN koop je de cursus voor maar €79 in plaats van €139.

Ga naar www.irisvangulik.nl/veulen-cursus voor meer informatie!