Terug naar nieuwsoverzicht

verslag wintercompetitie 2012-2013

VERSLAG WINTERCOMPETITIE 2012-2013 


Op zondag 24 februari jl. werd bij manege Thielen in Tilburg de laatste wedstrijd van de wintercompetitie verreden. Behalve in Limburg vielen de weersomstandigheden dit keer gelukkig mee, zodat de meeste ruiters gewoon aan de start verschenen. En dat was maar goed ook, want er moesten tenslotte aan het eind van de dag nog wat kampioenen gehuldigd worden!

Het slechte weer van de voorlaatste wedstrijd had er helaas wel voor gezorgd, dat een aantal ruiters niet aan de benodigde 6 proeven kwamen en zodoende dus niet meer mee konden dingen voor het kampioenschap, wat de concurrentie in een aantal klassen behoorlijk uitdunde. En op de laatste wedstrijddag waren er geen grote verrassingen meer om de koplopers in de competitie nog te bedreigen; bovendien zetten de laatstgenoemden (of liever gezegd hun paarden) natuurlijk hun beste beentje voor om hun eerste positie te behouden.Dit waren de kampioenen van dit seizoen:

Klasse    Ruiter                   Paard                                          Afstamming   Score
B            Anke Kuppens       Douwe                                        Haitse 425      69,22 %  Overall kampioen! 
L1          Chaline Hensen     Meike                                           Fetse 349       66,89 %
L2           Romy Wittmer       Willemke A. fan de Eibershof       Doaitsen 420  66,83 %
M1          Demi van Nuys      Tjalda Fan Lutke Peinjum            Fabe 348         64,39 %
M2          Manon Weterings  Hille F.t.                                      Sibald 380        62,33 %
Z1           Marsja Dijkman      Sake 449                                   Doaitsen 420    66,57 %
Z2           Manon Weterings  Winnie                                       Adel 357           56,81 %

Na de hartelijke felicitaties van onze voorzitter Jan Hein Stadhouders, ontvingen de kampioenen een beker, een deken en natuurlijk een glaasje champagne. Bovendien mocht Anke Kuppens het felbegeerde wandbord in ontvangst nemen als overall kampioen van dit seizoen.Namens het dressuursecretariaat willen wij alle deelnemers, sponsors, vrijwilligers en natuurlijk ook supporters bedanken voor hun bijdrage aan dit evenement en wij hopen iedereen weer terug te zien op onze volgende wedstrijden! Zie voor meer foto's het foto-album.

Uitslagenlijst 2012-2013