Terug naar nieuwsoverzicht

Verslag jaarvergadering 1 februari 2014

Jaarvergadering 1 februari 2014

Afgelopen zaterdag was het weer zover, de jaarlijkse jaarvergadering. Iets over zevenen opende Jan-Hein Stadhouders de vergadering. Verschillende punten passeerde de agenda. Nancy Lucius werd opnieuw gekozen in het bestuur voor een periode van 3 jaar. Jan-Willem van Zon heeft besloten het komende jubileumjaar aan te blijven binnen het bestuur, later dit jaar zal hij een beslissing nemen of hij de opvolgende twee jaar ook uit zal dienen. Penningmeester Nancy Lucius heeft eerder de kascontrolecommissie op bezoek gehad, de financiën van 2013 werden door hen goedgekeurd. Bert Blom verliet dit jaar de kascontrolecommissie, Koos Rietveld zal volgend jaar de commissie aanvullen.

Daarna werden alle activiteiten van het afgelopen jaar en het komende jaar besproken. Op het einde van de vergadering bleek het bestuur nog een verrassing in petto te hebben. Zij hadden besloten dat er ook dit jaar een lid van onze vereniging verkozen is tot Lid van Verdienste.

 

Jan Hendriks bleek de gelukkige te zijn die geëerd werd met een prachtig beeld. Hij is vanaf de oprichting van de vereniging (35 jaar geleden) actief binnen de vereniging op allerlei gebied dit samen met zijn vrouw Annelies.Na het sluiten van de vergadering werden alle kampioensborden uitgedeeld. Daarna was het tijd voor het informele gedeelte van de vergadering.

 

Het buffet werd geopend. Vanwege het komend jubileumjaar had het bestuur bedacht dat er tijdens de avond een gezellig achtergrondmuziek wel van toepassing was. Dit hadden ze in de vorm van een accordeonist gegoten, links en rechts werd er goed meegezongen. Tevens werd er een film getoond, deze was van de 2e fokdag van onze fokvereniging, die het komend jaar 35 jaar bestaat. We gingen dus echt terug in de tijd, de film werd door jong en oud zeer gewaardeerd!Toen was het tijd voor onze jaarlijkse loterij, we hadden prachtige prijzen. Diversen leden hadden leuke artikelen bij zich om te verloten. Merel Berfelo had prachtige spullen meegenomen en Nicole Adriaansen had weer een prachtige prent gedoneerd. Een nieuw onderdeel van de loterij was het mystery cadeau, dit op initiatief van Margreet Hendriks. Zij heeft het cadeau ook verzorgd en het was een geweldig leuk onderdeel, wat we er zeker in gaan houden.

 

Frans van Zon is de gelukkige eigenaar van een prachtige zwarte goudvis!!
Ook willen we bij deze Anita Walraven danken voor haar creatieve inbreng in de loterijprijzen. Het was een geslaagde loterij en een zeer gezellige vergadering. We hebben allen zin in het komende seizoen en gaan het er dan ook het beste van maken!

Meer foto's kunt u vinden in het foto-album