Terug naar nieuwsoverzicht

Verrassende winnaar Limietklasse Victor M van Mart Mies in Boekel

Stal Zadelhoff’sLiekele (Uldrik), gereden door Martin Eikelenstam kwam met een mooifront en goed over de benen voor de derde keer op rij op kop in decompetitierubriek. Als tweede werd binnen geroepen Joy van Visser(Pier) van en gereden door Edwin Gorter uit Lunteren. Ook deze toondegoede bewegingen maar moest in het front toegeven op zijn voorganger.Op plaats 3 kwam Jalina R (Stendert)van Jan Raaijmakers uit Geffengereden door Dort Jan Raaijmakers. Ook deze was goed in het front meteen goed voorbeengebruik en het achterbeen wordt ook steeds beter. Opde 4de plaats Juffertke TE van de Sprong (Tsjalke)van engereden door Piet van Kempen uit Rijkevoort gevolgd door Jente van deGrote Overbrug van en gereden door Teun Swaanen uit Beek en Donk.

Op kop in de limietklasse kwam ook naoverrijden van 4 combinaties Victor M (Jasper) van en gereden doorMart Mies uit Hoeven. Dit is na 4 jaar tobben met blessures zijntweede wedstrijd en dan op deze manier! Geweldig sterk over de benenen ook met een heel mooi front. Hij werd gevolgd door Hielke(Maurus) van Wil Hendriks uit Reusel, gereden door Mart van Daal. Zegaat goed over de benen maar kwam in front nu tekort op de winnaar.Op plaats 3 Klaske van Visser (Stendert) van en gereden door EdwinGorter die steeds beter loopt gevolgd op de vierde plaats door StalZadelhoff’s Ynse (Harmen) gereden door Martin Eikelenstam. Martinhad er vandaag zijn handen vol aan om ze op de juiste manier door debaan te laten gaan. Hierna volgde Dieuwke van de Voorsche Hoeve(Harmen) van en gereden door Jolmer Langen, dan Chris (Jasper) van engereden door Gerard Kersten uit Velp en op plaats 7 Parel A.M. van deSprong (Jasper)van en gereden door Piet van Kempen.

Bij de damesklasse kwam Melissa van deHeuvel met Stal Zadelhoff’s Liekele op een verdiende eerste plaatsal waren de verschillen met de tweede geplaatste minder dan vorigeweek. Met sterke bewegingen met een mooi verheven front bewoog zedoor de baan. Ze werd gevolgd op een goede tweede plaats door Klaskevan Visser, een jonge Stendert van Tieme Visser/Edwin Gorter uitLunteren die werd gereden door Samantha Eikelenstam gevolgd doorCharlonne, een jonge Jasper van Gerard Kersten uit Velp, gereden doorMay van de Voort.