Terug naar nieuwsoverzicht

Studieclub uitje 15 april 2017

Het studieclub uitje op 15 april 2017 was een succes. In de ochtend werd een bezoek gebracht aan het indrukwekkende Kasteel de Haar. In de middag werd een bezoek gebracht aan Stalhouderij De Zadelhoff, waar de club van 32 leden erg gastvrij werd ontvangen. Ga naar het foto album om alle foto's van deze gezellige dag te bekijken. 
Terug naar nieuwsoverzicht

Studieclub uitje 15 april 2017

Dit jaar vindt het uitje van de studieclub plaats op zaterdag 15 april 2017. 

 

Wat gaan we doen? 

We zullen ’s morgens een bezoek brengen aan Kasteel de Haar te Haarzuilens waar we een XL-rondleiding van een gids krijgen. In het koetshuis van het kasteel gaan we lunchen. ’s Middags gaan we naar friezenfokkerij en Stalhouderij De Zadelhoff in Breukelen waar we uitleg krijgen over de verschillende koetsen en rijtuigen die ze hier inzetten voor o.a. rouw,-en trouwritten door het hele land.  

 

Tijd:

Ontvangst op het kasteel is rond 09:30 uur en we sluiten in Breukelen rond 16:00 uur af.

 

Deelnemers:

Er kunnen maximaal 50 personen deelnemen aan deze dag. Studieclubleden hebben voorrang, momenteel zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. 

 

Kosten:

Voor studieclubleden die dit jaar de volledige bijdrage hebben betaald, bedragen de kosten € 20,00 per persoon voor de hele dag, inclusief lunch en excursies.

Niet- studieclubleden betalen € 35,00 per persoon.

Bent u in het bezit van een museumjaarkaart, dan is er een korting van € 16,00. Geef dit bij uw opgave door!!!

 

Vervoer:

Eigen vervoer

 

Opgave:

In verband met definitieve reserveringen kunt u zich opgeven tot 4 april via een email naar studieclub@friesepaardzuidnederland.nl. De inschrijving is inmiddels gesloten. 

 

Hartelijke groet,

 

Arjen Schrauwen

Studieclub Fokvereniging Het Friesche Paard Zuid-Nederland