Terug naar nieuwsoverzicht

Studieclub aanstaande vrijdag 19 maart

Vrijdag a.s. 19 februari aanstaande: De Schuif / Gemonde:

Vrijdag is het weer zover, de laatste, reguliere, studieclubavond!

Karin Hendriks, van Hendriks EQ Repro Consultancy uit Ellecom hebben we bereid gevonden om ons een avondvullende lezing te geven over:

 

·         Het fokken met een oudere merrie

·         Uiteenzetting van de moderne voortplantingstechnieken als embryo transplantatie, OPU/ICSI (eicel winning en in het lab bevruchten via ICSI)

 

Wij denken dat Karin een hele boeiende avond zal verzorgen, met name voor de fokkers en fokkers die hun merries in de topsport uit (willen) brengen)! Kom allemaal, want Karin is één van de SPECIALISTEN op het gebied van voortplanting. Leden en belangstellenden van collega fokverenigingen zijn uiteraard ook van harte welkom.


Vrijdag 18 maart 2016 Academy Bartels / Hooge Mierde:

Kaderavond: Fries Paard: Dressuurpaard?

Inleiding d.m.v. een clinic van Tineke Bartels die instructie geeft aan Peter Spahn, Monique Moonen en Chaline Hensen, winnares van de Wintercompetitie. Daarna volgt een korte rondleiding waarna we de aftrap geven voor de paneldiscussie met Tineke Bartels, Frenk Jespers, Anton Schut en Peter Spahn.

Opgeven bij Jan Willem van Zon via secretariaat@friesepaardzuidnederland.nl

Deze avond is voor alle leden van onze Fokvereniging, maar ook voor alle leden en belangstellenden van collega fokverenigingen

Entree:  GRATIS voor studieclubleden mits betaald seizoen 2015-2016, andere bezoekers € 5,00

 

Contributie Studieclub 2015/2016:

Diegenen die op de eerste studieclubavond niet aanwezig waren of hun contributie nog niet betaald hebben, worden verzocht dit a.s. vrijdag alsnog te doen! Het contributiebedrag voor dit seizoen is € 20,00. Deze contributie wordt gebruikt om o.a. reiskosten van de sprekers te betalen.