Terug naar nieuwsoverzicht

Snertrit een succes!1 december 2012 

We mogen met trots terugkijken op een zeer geslaagde snertrit. Het enthousiasme van de deelnemers was ook zeer aanstekelijk!! Hieronder een klein "verslagje" van een deelnemer. Dit krijgt zeker een vervolg. Bij deze willen wij iedereen bedanken voor alle bijdrage in gezelligheid en goederen. Maar bij deze willen wij zeker Margreet Hendriks-van Warbij bedanken voor dit geweldig leuke initiatief!

Vandaag buitenrit gehad van de fokvereniging, echt super geweest, weer was goed geregeld, de rit was mooi uitgezet, op zijn tijd een borrel en 'n hapje, gezelligheid met ruim 26 friese paarden aangespannen en onder het zadel, 'n heuse zangg...roep op de bezem wagen, na de nodige borreltjes en toen de paarden weer terug op de wagens waren, lekkere snert en broodjes worst, en jawel 'n afsluitborrel,...............voor de organisatoren petje af, goed geregeld, voor herhaling vatbaar!!

Hieronder een aantal foto´s, voor meer foto´s kunt u kijken op onze pagina op facebook.

Tevens vind u hier een link naar een klein filmpje, dit heeft wel even zijn tijd nodig... Spetteren tijdens de Snertrit!