Terug naar nieuwsoverzicht

Pavo en Tweespan zetten samenwerking Pavo Fryso Bokaal voort

Bron: www.kfps.nl

BOORNBERGUM - Vrijdag, 20 mei,  werd tijdens een bezoek aan Ruitersportzaak Tweespan in Boornbergum de samenwerkingsovereenkomst tussen Pavo, Tweespan en het KFPS ondertekend. Voor de komende drie jaar hebben de partijen Pavo en Tweespan hun naam wederom verbonden aan de competitie voor jonge Friese paarden, de zgn Pavo Fryso Bokaal.
Drie jaar geleden besloot het KFPS samen met de fokverenigingen om deze competitie nieuw leven in te blazen. Door de aansluiting van Pavo en Tweespan is dit met succes verlopen. De deelnemersaantallen stijgen en de competitie wordt steeds aantrekkelijker. Zo is de jurering bij de dressuuraanleg opgewaardeerd, worden er instructiedagen georganiseerd en worden de finalepaarden gereden door internationaal rijdende gastruiters. Mede door het steeds populairder worden van deze competitie en het aansluiten van de menaanleg is het aantal deelnemers gestegen met ruim 30%.
Pavo is een partij die nauw betrokken is bij de fokkerij/opfok van het Friese paard. Zij zijn de voerspecialist en weten alles op het gebied van voeding. Tweespan Ruitersport weet als geen ander hoe het Friese paard in elkaar zit en biedt de perfecte artikelen voor het Friese paard. Het Fryso zadel, speciaal ontworpen door Tweespan, is hier een goed voorbeeld van. Iedere deelnemer ontvangt van deze twee hoofdsponsoren een mooie samengestelde goodybag variƫrend van halster / proefzakjes voer tot zadelhoezen en kortingscouponnen. Het KFPS en de fokverenigingen zijn dan ook zeer trots dat Pavo en Tweespan de samenwerking voor drie jaar hebben voortgezet.
Meer informatie en opgave over deze competitie kunt u lezen in de Phryso van juni en op de website

Foto Karin Sevink: Op de foto van Elzelien Renssen (Tweespan), Ids Hellinga (dir. KFPS) en Arjan Smits (Pavo)