Terug naar nieuwsoverzicht

Mooie successen voor onze leden tijdens de Centrale Keuring.

Afgelopen vrijdag en zaterdag, 15 en 16 september 2017, vond de Centrale keuring plaats. Vanwege de slechte weersomstandigheden moest de keuring in zijn geheel naar de binnen accommodatie verplaatst worden. De evenementenhal van het FCD bood uitkomst.

Er was een mooie vertegenwoordiging van leden van onze fokvereniging aanwezig tijdens de Centrale Keuring. Het grootste deel als bezoeker, maar er waren ook een fors aantal deelnemers met hun paarden afgereisd naar Drachten.

Graag willen we stilstaan bij de mooie successen van onze leden.

Demi van Nuys werd met haar Rob van de Demro Stables reserve kampioen bij de Pavo Phryso Bokaal voor 4-jarige hengsten en ruinen. Ook de gastruiter was enorm gecharmeerd van de prachtige hengst.

In het kampioenschap voor 4- tot 6 jarige stermerries werd onze fokdag kampioen Sinne van Stal Lagevoort, gefokt door Jan en Maria van Driel en in eigendom van M.A.M. van den Akker gekroond tot reserve kampioen. Ze werd tevens voorlopig Kroon.

Een indrukwekkende lijst merries, in eigendom van leden van onze fokvereniging, mocht huiswaarts keren met een voorlopig kroon predicaat:

Thirza van Dulve van W. van Tilborg, Tanja H. van W. Hendriks, Tjitske van Stal Bellefleur van W. Derksen, Viga S.A. van A. Vanderper, Tamke Fan Nico Stables van Tanck, Poike van Rijsingen van M. Driessen en Hopeful Lady van HC de Hoeve van G. van Rossum.

Lief Fan Dulve van W. van Tilborg werd kroonmerrie verklaard evenals Zenna van het Zuidereind van van Doorn en Citske van Plexat van C.Schreuders.

Demro Stables is met Goedele van de Demro Stables een modelmerrie rijker uit eigen fokkerij en ook A. van Kempen-Elberse is met Diamant TR. van de Sprong een modelmerrie rijker uit eigen fokkerij en dit geldt ook voor Hailey van der Vaart van L. v.d. Vaart en Fenne v.d. Schuppestraat van Kind. v/d Wijdeven. Verder werd model Elke K. van Tanck .

 

Allen van harte gefeliciteerd met deze prachtige resultaten.