Terug naar nieuwsoverzicht

Martin Eikelenstam met Stal Zadelhoff’s Liekele winnaar Nieuwelingenklasse en bij de Limietklasse Mart Mies met Victor M op het concours in Chaam.

Stal Zadelhoff’s Liekele, de jonge Uldrik gereden door Martin Eikelenstam werd als eerste binnen geroepen al waren zijn goede verrichtingen wel een constanter geweest. AM FM Jillis (Maurus) gereden door Marcel van Bruggen werd met een mooi front en goed over de benen als tweede  binnen geroepen. Op plaats 3 kwam AM FM Jelle (Andries) gereden door Sven Fransen en werd op de 4de plaats gevolgd door Jente van de Grote Overbrug(Tsjalle) van en gereden door Teun Swaanen uit Beek en Donk.
Op kop in de limietklasse kwam Victor M (Jasper) van en gereden door Mart Mies uit Hoeven. Geweldig sterk over de benen en ook met een heel mooi front presenteerde hij zich.  Hij werd gevolgd door Lieke BT (Uldrik) gereden door Marcel van Bruggen die ook weer nette verrichtingen liet zien. Hierna volgde Chris (Jasper) van en gereden door Gerard Kersten en dan Dieuwke van de Voorsche Hoeve (Harmen) van en gereden door Jolmer Langen. 
Bij de damesklasse kwam Melissa van den Heuvel met Zadelhoff’s Liekele op een  verdiende eerste plaats. Met sterke bewegingen met een mooi verheven front bewoog ze door de baan. Lianne van Houdt met Lieke BT volgde op een nette 2de plaats gevolgd op een goede derde plaats door Anita van Steenis met AM FM Jelle en dan Charlonne, gereden door May van de Voort. Melissa van den Heuvel kreeg ook de prijs voor het schoonste geheel. 

Door: Jan Raaijmakers.

Komend weekend: Tuigpaardendag in Beers. Klik hier voor meer informatie.