Terug naar nieuwsoverzicht

Marcel van Bruggen met AM FM Jillis winnaar Nieuwelingenklasse en bij de Limietklasse Mart Mies met Victor M op het concours in Vlijmen.

AM FM Jillis, een jonge Maurus geredendoor Marcel van Bruggen kwam met een mooi front en goed over de benenop kop in de competitierubriek. Als tweede werd binnen geroepenJuffertke TE van de Sprong (Tsjalke)van en gereden door Piet vanKempen uit Rijkevoort. Ook deze toonde goede bewegingen maar wasminder constant in zijn bewegingen dan zijn voorganger. Op plaats 3kwam AM FM Jelle (Andries) gereden door Sven Fransen. Op de 4deplaats gevolgd door Jente van de Grote Overbrug(Tsjalle) van engereden door Teun Swaanen uit Beek en Donk en op plaats 5 Jalina R(Stendert)van Jan Raaijmakers uit Geffen gereden door Dort JanRaaijmakers

Op kop in de limietklasse kwam Victor M(Jasper) van en gereden door Mart Mies uit Hoeven. Geweldig sterkover de benen en ook met een heel mooi front kwam hij het terreinbinnen en bij het afrijden pakte hij het meteen weer op. Hij werdgevolgd door Hielke (Maurus) van Wil Hendriks, gereden door Mart vanDaal. Ze gaat goed over de benen maar kwam in front tekort op dewinnaar. Op plaats 3 volgde Lieke BT (Uldrik) gereden door Marcel vanBruggen. Hierna volgde Dieuwke van de Voorsche Hoeve (Harmen) van engereden door Jolmer Langen en dan Chris (Jasper) van en gereden doorGerard Kersten.

Bij de damesklasse kwam Lianne vanHoudt met Lieke BT op een verdiende eerste plaats. Met sterkebewegingen met een mooi verheven front bewoog ze door de baan. Zewerd gevolgd op een goede tweede plaats door Anita van Steenis met AMFM Jelle gevolgd door Charlonne, gereden door May van de Voort. Anitavan Steenis kreeg de prijs voor het schoonste geheel.

door: Jan Raaijmakers