Terug naar nieuwsoverzicht

KFPS Sportcompetitie: Indoor seizoen begonnen

Inmiddels is het indoor-seizoen van de KFPS Sportcompetitie al weer volop aan de gang. Wij zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de komende finale 2015/2016 in Sonnega

De eerste wedstrijden zijn al verreden maar er zijn er nog genoeg over om de vier verplichte wedstrijden te rijden. Voor het mennen is er nog tijd om de verplichte drie wedstrijden te rijden. De data voor de selectiewedstrijden zijn te vinden bij de agenda op www.kfpssport.nl en onze nieuwe facebooksite kfps sportcompetities, met daarbij de informatie van de secretariaten voor opgave.

Deze competitie wordt mogelijk gemaakt door de vele sponsoren en de hoofdsponsoren stoeterij Bommelsteyn uit Joure en De Nieuwe Heuvel uit Lunteren.

Beide bedrijven zijn in eigendom van mensen die het Friese paard in hun hart dragen en bovendien een passie hebben voor het Friese paard in de sport.

Dankzij deze mensen kunt u ook komend seizoen weer als ruiter of menner deelnemen aan de spannende strijd om de kampioenschappen voor Friese paarden bij de dressuur en het mennen en als toeschouwer blijven genieten van het Friese paard in de sport op alle niveaus.

Ook draagt het KFPS nog een steentje bij.

U mag de finale niet missen. Op vrijdag 19 februari 2016 beginnen we met het mennen. Op zaterdag 20 februari 2016 is de finale van de ZZL en gaat de subtop van start. Op zondag 21 februari 2016 is de finale van de B tm de L2 en het afdelingsdressuur.

Alle rijders en menner heel veel succes met de voorbereiding en de finale.