Terug naar nieuwsoverzicht

Gezocht Friese paarden!

De voorbereidingen voor onze fokdag Hilvarenbeek (zondag 3 en maandag 4 augustus) vorderen. Voor het 35-jarig jubileum worden wat extra activiteiten georganiseerd;

Hiervoor zijn wij op zoek naar:
  • authentieke aanspanningen die op maandag 4 augustus een rit naar het Vrijthof te Hilvarenbeek willen maken, alwaar we de burgemeester van Hilvarenbeek en de Wisseltrofee (die tentoongesteld staat in het gemeentehuis) gaan ophalen.
  • Op zondagmiddag organiseren we een ludieke verkiezing, “Pimp your Horse”. De mooiste “versierde”  Friese merrie of ruin wedstrijd. Alles mag niets moet!! De paarden zullen door een jury worden beoordeeld, het gekste-mooiste-ludiekste-extreemste paard staat een mooie prijs te wachten. 
  • Op maandagmiddag organiseren we een wedstrijd, denkt u dat uw Friese merrie of ruin de langste manen heeft? Schrijf dan in, de jury staat met de meetlat klaar! Ook hier wacht de winnaar een mooie prijs.
U kunt zich opgeven of informatie op vragen op door een mail te versturen naar penningmeester@friesepaardzuidnederland.nl of u belt 073-5496543.